top of page

Какво Трябва да Знаем за Пластичната Хирургия?

Можете да потърсите информация в социалните мрежи по градове като София, Пловдив, Варна или Бургас ако искате да си направите пластична операция. Намирането на правилната информация е добро начало.

Реконструктивната хирургия помага за отстраняването на значителни дефекти или проблеми. Но какво да кажем за козметичната хирургия, която просто променя външния вид? Дали това е добра идея за вас? Както с всичко, така и тука има правилни и грешни причини за една операция.

Козметичната хирургия, като уголемяване на бюста е малко вероятно да промени живота ви. Повечето пластични хирурзи прекарват много време да интервюират хората, които искат пластична операция, за да решат дали са подходящи кандидати за операцията.

Лекарите искат да знаят дали те са емоционално стабилни, за да се справят с операцията и че го правят поради правилните причини.

Много процедури на пластичната хирургия са точно това - хирургия. Те включват упойка, зарастване на рани и други сериозни рискове. Лекарите, които извършват тези процедури искат да знаят, че техните пациенти са в състояние да разберат и да се справят със стреса от операцията.

Всичко което трябва да знаем за пластичната хирургия в един блог - http://www.yorkers.org


bottom of page